Kategorier
Børn Logik

P-stav og børns logik

Jeg har i dag været til lægen for at få en P-stav da de ser plasteret så prøver jeg forklare dem at det er fordi at vi ikke vil have flere børn for vi elsker dem vi har så højt hvor den store på 5år siger vi heller ikke har senge nok til en mere men hvis de fik en lillesøster eller lillebror så skulle de nok passe dem.
Efter han har tygget ligt på den info siger han så skal jeg også have sådanne en når jeg bliver stor hvad skal man lige svare til det man ved jo aldrig hvad der kommer på marked om mange år i fremtiden den lille på 4år vil så puste da der er kommet et stort blåt mærke siger så til ham at jeg fik ikke et klistermærke som han gjor da han i sidste uge var til sin 4års undersøgelse hvor han også blev stukket der kommer det så fra storebror at sådanne noget for voksne altså ikke men kun børn ligt snyd synes jeg da jeg også havde været dygtig og jeg græd heller ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *